Okulumuz Hakkında

Yukarı Göklü 100.Yıl Ortaokulu
BİTEK MAH. TOKİ 9. SK. YUKARIGÖKLÜ 100.YIL ORTAOKULU NO: 1 HALFETİ / ŞANLIURFA
Okul Müdürü Mehmet UTKUN 05075350647
725828meb.k12.tr
https://yukarigoklu100yiloo.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Yukarıgöklü 100. Yıl Orta okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumlar sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri Yukarıgöklü 100. Yıl orta okulu kazandıracak ve en başarılı okullar arasında yerini alacaktır.

MİSYON

Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için ; Yukarıgöklü 100. Yıl Orta Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır. Temel Değerlerimiz ; • Bu eğitim kurumunun amacı, topluma milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı sorumluluk sahibi, bilinçli bireyler yetiştirmektir. • Hizmet sunduğumuz ailelerimizin ve • Öğrencilerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip, bunları karşılamaya çalışırız. • Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre alırız. • Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz. • Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak
Öğretmen :21
Öğrenci :251
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :2
Fen Laboratuvarı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :965
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08.10- 14.20

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

KALORİFER (KATI YAKIT)

Servis Bilgisi

Taşımalı

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 110 km , Birecik ilçesine 40 km uzaklıktaki Halfeti İlçesi´ne bağlı Yukarıgöklü Mahallesi´nde bulunmaktadır.2013 yılında inşa edilen okulumuz toplam 19 kişilik eğitim kadrosuyla eğitim - öğretime devam etmektedir. Okulumuzda tam gün öğretim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yukarıgöklü Mahallesi (2015 yılı öncesinde bir belde yerleşim yeriydi, Şanlıurfa´nın büyükşehir olmasından dolayı mahalle olarak anılmaktadır.) Halfeti ilçesine 13 km uzaklıktadır. Kamu kurum ve kuruluşları olarak, Belediye, Jandarma Karakolu, PTT, Aile Sağlığı Merkezi, Cumhuriyet ve 100. Yıl ilk ve orta okulları, Yukarıgöklü ÇPL Anadolu lisesi ve Endüstri meslek Lisesi bulunmaktadır.Ayrıca yukarıgöklü mahallesinde kiralık ev sıkıntısı bulunmamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Turnuvalar

Bilimsel Etkinlikler

4006 TÜBİTAK Etkinlikleri

Proje Çalışmaları

4006 TÜBİTAK Etkinlikleri